Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Een schoon bedrijfspand zorgt voor een uitstekende indruk bij uw opdrachtgevers, maar zeker ook bij uw medewerkers. Een frisse, schone werkplek draagt bij aan het werkplezier van uw medewerkers. Dit heeft een gunstig effect op het ziekteverzuim. De ervaring leert ook, dat een schone werkplek medewerkers motiveert deze zo netjes te houden.

Schoonmaakbedrijf Lok biedt u:

Periodiek onderhoud
Op uw verzoek voeren onze specialisten grondige reinigingsbeurten ook éénmalig of periodiek uit. Schoonmaakbedrijf Lok houdt rekening met uw wensen en voert de reiniging uit met een minimale overlast voor uw organisatie.

Dagelijks onderhoud
Schoonmaakbedrijf Lok verzekert uw organisatie van een dagelijkse schone en frisse werkomgeving. Bij het dagelijkse schoonmaakonderhoud van uw bedrijf werken onze medewerkers voornamelijk buiten kantooruren. Zo blijft de overlast voor u en uw medewerkers tot een minimum beperkt.

Klik hier voor meer informatie of bel (0348) 46 02 04.

Allerschoonste…
De professionele schoonmaak heeft in de laatste jaren revolutionaire veranderingen ondergaan. Dit heeft geleid tot innovatie op het gebied van kennis, op het werk afgestelde materialen, afgestelde middelen en afgestelde machines, vakopleidingen en de Arbo-wetgeving. Dit alles heeft bijgedragen tot een enorme positieve wending. Schoonmaakbedrijf Lok biedt u daarom ook steeds het allerbeste, allernieuwste en natuurlijk het allerschoonste...

Let op!
Ons e-mailadres is gewijzigd.
Vanaf nu kunt u ons bereiken op:

info@schoonmaakbedrijflok.nl

Website ontwikkeld door Webparking