Onze visie

Schoonmaakbedrijf Lok is in 1987 opgericht. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid van een eenmanszaak tot de organisatie die nu een naam heeft verworven in de regio. Onze doelstelling is om de opdrachtgever een totaalpakket aan diensten te kunnen aanbieden.

‘Service naar onze klanten is ons streven’

Vanuit deze visie voeren wij dagelijks met de nieuwste methoden, technieken en vakkennis de wensen van de opdrachtgever uit.

Hoogste kwaliteit
Schoonmaakbedrijf Lok stelt zich dagelijks ten doel om op het gebied van bedrijfsmatig schoonmaakonderhoud en gevelrenovatie een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te behalen. Om dit te realiseren, maken wij gebruik van de modernste machines en hebben wij een goed opgeleid team met vakmensen. Schoonmaakbedrijf Lok voert de werkzaamheden professioneel uit, volgens de huidige Arbo- en milieuwetgeving.

Servicegericht
De professionalisering die Schoonmaakbedrijf Lok in de jaren heeft doorgemaakt, geeft het vertrouwen dat u als potentiële opdrachtgever mag verwachten. Omdat Schoonmaakbedrijf Lok een vlakke kaderstructuur heeft, heerst er binnen onze organisatie een heel sterk wij-gevoel. Onze communicatielijnen naar de klant toe zijn kort en effectief. Het resultaat is, dat de service van Schoonmaakbedrijf Lok heel hoog aangeschreven staat.

U als opdrachtgever kan en mag van ons verwachten dat wij voor u een sterke partner zijn voor het uitvoeren van al uw opdrachten op het gebied van totale schoonmaakdienstverlening en geveloppervlaktebehandelingen.

Let op!
Ons e-mailadres is gewijzigd.
Vanaf nu kunt u ons bereiken op:

info@schoonmaakbedrijflok.nl

Website ontwikkeld door Webparking